Årets løber 2021

25. marts 20220

ÅRETS LØBER: Siden 1992 har Fløng Kondi hvert år kåret Årets Løber, som bliver udvalgt af sidste og forrige års ‘Årets Løber’. Prisen bliver uddelt ved klubbens julefrokost, og i år var ingen undtagelse.

Lørdag den 19. marts afholdt løbeklubben Fløng Kondi julefrokost. En tradition, som har været udskudt grundet Corona, men som nu endelig kunne afholdes igen.

Mange glade og feststemte klubmedlemmer var mødt op for at deltage i festen. Blandt deltagerne var også Henny Krogh, løber og træner i Fløng Kondi. Hun fik sig en ekstra overraskelse til festen, da hun blev udnævnt til årets løber 2021.

Henny beskrives som et utrolig varmt og givende menneske, der har en evne til at trække folk til sig, og komme med gode råd. Hun øser ud af sin erfaring som træner og har i foråret 2021 været den ene af to trænere, der trænede et nyløber hold, med stor ekspertise og empati. Henny værdsættes desuden for sin ærlighed i tale og på sociale medier.

Henny var for nogle år siden involveret i en motorcykel ulykke, hvor mange klubkammerater frygtede, at vi ikke kom til at se Henny i løbeskoene ude på stierne igen. Men Henny er en sej kvinde, som har kæmpet sig tilbage, hvilket vi er glade og taknemmelige for i Fløng Kondi.

Stort tillykke til Henny!

Det er blevet besluttet ikke mere at fejre ÅRETS TRÆNER, men tak til alle de gode trænere vi har i Fløng Kondi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LYST TIL AT BLIVE MEDLEM AF FLØNG KONDI?

MØD OS PÅ FACEBOOK

Som medlem af Fløng Kondi får du opdateringer og endnu mere socialt liv på klubbens lukkede Facebook gruppe (kun for medlemmer) eller på klubbens Facebook side (offentlig).