NYLØBERE 2023

10. januar 20230

NYLØBERTRÆNING FORÅR 2023

Fløng Kondi starter nyløber hold i foråret 2023. Målgruppen er dig, som gerne vil i gang med at løbe, og målet er, at du efter 3 måneder kan løbe en halv time uden pause.

Vi løber tirsdage og torsdage, kl. 18 og lørdage kl. 9. Træningen varer ca. 1 time hver gang og vil bestå af løb, gang, fartlege, styrkeøvelse m.v. Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage, andet end lysten til at komme i gang med at løbe .

Første træningsdag er tirsdag den 28. marts, hvor vi mødes ved Fløng Kondis klubhus ved Fløng Svømmehal. Torsdag og lørdag starter træningen fra Hedehusgården ved Hedeland.

Du kan læse mere i vores Nyløber Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1877973799224431
Her vil du også have mulighed for at stille spørgsmål til trænerne – klik ind og se nærmere.

Prisen for nyløber-træning + medlemskab af Fløng Kondi er kr. 300,- som indbetales til kontonr. 2280-5366 845 390 (anfør dit ”navn” + ”nyløber”).

Efter nyløbertræningen vil du stille og roligt blive sluset ind på klubbens øvrige løbehold, hvor vi finder en tempogruppe der passer til dit tempo.

Vi glæder os til at løbe med dig!

Mange hilsner dine trænere, Michael og Stine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LYST TIL AT BLIVE MEDLEM AF FLØNG KONDI?

MØD OS PÅ FACEBOOK

Som medlem af Fløng Kondi får du opdateringer og endnu mere socialt liv på klubbens lukkede Facebook gruppe (kun for medlemmer) eller på klubbens Facebook side (offentlig).