HomeOm klubbenÅrets trænere

ÅRETS TRÆNER er en pris der tildeles en gang årligt i forbindelse med klubbens julefrokost. I januar 2015 blev prisen tildelt for første gang i klubbens historie. Klubben har i forvejen 2 ”almindelige” vandrepokaler og bestyrelsen besluttede derfor at vandrepokalen skulle være en gammel løbesko der er blevet guldfarvet og sat på en flot sokkel. Årets træner vælges af klubbens medlemmer.
ÅrstalNavnStedKåret
2017Anja ThomsenReerslev forsamlingshusJulefrokost 20/1 2018
2016Finn HansenReerslev forsamlingshusJulefrokost 21/1 2017
2015Charlotte FabrinReerslev forsamlingshusJulefrokost januar 2016
2014Peter HansenReerslev forsamlingshusJulefrokost januar 2015
Anja Thomsen

Årets træner 2017 Anja Thomsen

ÅRETS TRÆNER 2017 ANJA THOMSEN

Anja er altid meget velforberedt og opmærksom på vigtigheden af variation i træningen. Hun er også rigtig god til at holde tempoet på løbeturen.

Anja er motiverende, engageret og altid smilende og i godt humør.

Anja giver gerne gode råd, erfaringer og fif videre til de andre løbere i klubben.

Årets træner er også meget opmærksom på, om der mangler hjælp på de andre løbehold og giver gerne en hånd med hvis det er tilfældet.

Årets træner er også en af klubbens core trænere der hver tirsdag sørger for øvelser der kan styrke løbernes core så skader kan minimeres.

DER VAR STÅENDE BIFALD FRA KLUBBENS MEDLEMMER.

STOR TILLYKKE FRA FLØNG KONDI

Charlotte Fabrin

ÅRETS TRÆNER I FLØNG KONDI 2015

Ved løbeklubbens årlige julefrokost i januar måned blev ÅRETS TRÆNER KÅRET

ÅRETS TRÆNER kåres efter indstilling fra klubbens medlemmer.

ÅRETS TRÆNER 2015 BLEV CHARLOTTE FABRIN

Om Årets træner siger klubbens medlemmer at hun er social, altid i godt humør og klar med en frisk kommentar også i regnvejr.

Charlotte forstår at motivere løberne og giver plads til den enkeltes ambitioner. Hun sørger for varieret træning med mange forskellige aktiviteter, men altid så alle kan være med.

Selv om Charlotte indimellem har været skadet møder hun alligevel op som træner og følger løberne rundt på cykel.

Charlotte er god til at komme med nye og spændende træningsmetoder og træningen i klubben indeholder indimellem også ekstra overraskelser.

Charlotte er også rigtig god til at annoncere træningen på facebook og på en måde der gør at alle blive nysgerrig på hvad træningen indeholder.

I forbindelse med køb af nyt klubtøj gjorde Charlotte et rigtig stort arbejde så klubben fik et nyt og flot logo.

Finn Hansen

Årets træner 2016.

Peter Hansen

Blandt medlemmerne var der stor enighed om at ÅRETS TRÆNER skulle være Peter Hansen.

Peter meldte sig som træner i klubben i efteråret 2013 i forbindelse med træningen til VM i halvmaraton.

Efterfølgende har Peter været på trænerkursus og dygtiggjort sig til en supergod træner som alle er meget glade for.

Klubbens medlemmer valgte Peter med ordene:

ÅRETS TRÆNER er helt fantastisk! Super afvekslende, sjov og hård træning.

Men stadig ikke hårdere end at alle kan være med selvom man ikke er i super form.

ÅRETS TRÆNER sørger ALTID for at alle er med, samler op med en opmuntrende bemærkning og spørger om alle er OK.

Undervejs på en tur sker det adskillige gange, at ÅRETS TRÆNER løber op i front for at sikre sig, at de forreste ved, hvilken vej turen går, og derefter løber tilbage til de sidste for at sikre sig at alle er med.

ÅRETS TRÆNER finder på andre aktiviteter end dem vi kender.

ÅRETS TRÆNER er altid engageret, motiverende, velforberedt og god til at introducere nye elementer og ruter i træningen.

ÅRETS TRÆNER er altid glad og imødekommende, forberedt og finder på sjove og anderledes ruter.

ÅRETS TRÆNER ER EN DEJLIG MAND

Det er med stor glæde at Fløng Kondi kårer PETER HANSEN både til ÅRETS LØBER OG ÅRETS TRÆNER 2014

Sådan finder du vej

STARTOMRÅDE

Skihytten i Hedeland
Tranemosevej 2, Reerslev, 2640 Hedehusene

LYST TIL AT BLIVE MEDLEM AF FLØNG KONDI?

MØD OS PÅ FACEBOOK

Som medlem af Fløng Kondi får du opdateringer og endnu mere socialt liv på klubbens lukkede Facebook gruppe (kun for medlemmer) eller på klubbens Facebook side (offentlig).

TILMELD DIG

Gå ikke glip af vores nyhedsbrev, der udkommer med jævne mellemrum