NYLØBERE 2024 opstart 2. april

6. marts 20240

NYLØBERTRÆNING FORÅR 2024

Det tilbyder vi

Fløng Kondi opretter igen i år et nyløberhold. Vi tilbyder et 12 ugers program, hvor vi med fartlege, styrkeøvelser og gå/løb træner op til at kunne løbe en halv time. Målgruppen er dig, som gerne vil i gang med at løbe. Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage, andet end lysten til at komme i gang med at løbe.

Tid og sted

Vi starter tirsdag efter påske, tirsdag den 2. april 2024, og som udgangspunkt er der træning tirsdage, torsdage og lørdage. Tirsdag kl. 18 fra Fløng Kondis klubhus ved Fløng Svømmehal, torsdag kl. 18 fra Hedehusgården i Hedeland, og lørdag er det kl. 9 også fra Hedehusgården.

Facebook gruppe

Mere info i gruppen Fløng Kondi Nyløbere 2024
Her vil du også have mulighed for at stille spørgsmål til trænerne – klik ind og se nærmere.

Pris for nyløbertræning og medlemskab af Fløng Kondi

Prisen for nyløber-træning + medlemskab af Fløng Kondi er 300 kr., som indbetales til kontonr. 2280-5366 845 390 (anfør dit ”navn” + ”nyløber”).

Fremtid

Efter nyløbertræningen vil du stille og roligt blive sluset ind på klubbens øvrige løbehold, hvor vi finder en tempogruppe, der passer til dit tempo.

Vi glæder os til at løbe med dig!

Mange hilsner dine trænere, Lone og Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LYST TIL AT BLIVE MEDLEM AF FLØNG KONDI?

MØD OS PÅ FACEBOOK

Som medlem af Fløng Kondi får du opdateringer og endnu mere socialt liv på klubbens lukkede Facebook gruppe (kun for medlemmer) eller på klubbens Facebook side (offentlig).